انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

مقدمه

تکنولوژی قند یکی از صنایع مادر غذایی بوده که یک محصول استراتژیک محسوب می گردد. قند و شکر از نیشکر و چغندرقند تهیه می شوند. مزیت نیشکر نسبت به چغندرقند در این است که میزان برداشت ان در هکتار بیشتر است. و چون کشت چغندرقند به علت مشکلات کم ابی کم است از اهمیت بیشتری برخودار می شود و تفاوت کارخانه نیشکر و چغندرقند در مرحله اول یعنی شستشو، خرد کردن است. و تفاوت زیادی نسبت به هم ندارند.

بقیه مقاله در ادامه مطلب....

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی