انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

برای دریافت اطلاعات در رابطه با این شرکت به ادامه مطلب مراجعه کنید .......

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

برای دیدن آگهی استخدام در گروه صنایع غذایی شیرین عسل به ادامه مطلب مراجعه کنید...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آنها بدلیل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد. معمولا در فراوری میوه ها، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد، ولی غالبا بازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی زمان ماند آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولیدکنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود. روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذائی است.در این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روشها کمتر بوده و پس از عمل آوری ، نگهداری محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابلیت نگهداری را دارند . یکی دیگر از اولویتهای روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر روشها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل ونقل و در زمینه حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد. افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد. تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترموپلاستیکی آنهاست که باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی ، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بدون بسته بندی مناسب می شود. این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کردن و بهبود خواص انتقالی و ذخیره سازی پودر مرتفع میشود. محصولات طرح ،تولید انواع پودر میوه میباشد. از جمله پودر میوه پرتقال، لیمو، موز، توت فرنگی و هلو. این محصولات به صورت پودر نرم در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی میشوند. پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده قرار میگیرد و در تولید کلیه موادی که طعم ، عطر و رنگ میوه مورد نیاز باشد مصرف میشود.علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل استفاده میباشد

 برای دانلود فایل به ادامه مطلب بروید.......

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی در ادامه مطلب لیست شده است .

برای دیدن به ادامه مطلب مراجعه کنید ........

 

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

گرایش‌ها و ابعاد مختلف این رشته در کارشناسی ارشد به این شرح می باشد :

بقیه در ادامه مطلب .........

 

 

 



ادامه مطلب...

تاريخ : برچسب:,
ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

ماست در گروه لبنیات قرار دارد و گاهی مصرف آن نسبت به شیر بیشتر توصیه می شود، زیرا سیستم گوارشی بعضی افراد نسبت به قند لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارد، ولی این لاکتوز در ماست تبدیل به اسید لاکتیک می شود و دیگر حساسیت به وجود نمی آورد. از طرف دیگر، کلسیم ماست راحت تر از شیر جذب بدن می شود، چون ph ماست پایین تر است و کلسیم در آن به صورت محلول درمی آید.ماست باکتری هایی دارد که سبب افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن می شود. این باکتری ها همچنین کلسترول خون را پایین می آورند و فشار خون را تنظیم می کنند، بنابراین ماست برای کسانی که چربی و فشار خون بالا دارند، بهترین انتخاب است. همان طور که می دانید، ماست میوه ای ترکیبی از ماست و میوه است و در واقع خواص تغذیه ای هر دو گروه را دارد. میوه ها تاثیر مثبتی روی مغز انسان می گذارند. برای مثال، تاثیر مثبت میوه بر تقویت حافظه و یادگیری سریع مطالب به اثبات رسیده است.

بقیه در ادامه مطلب ....

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

19 - 25 اردیبهشت 91 / تهران: باشگاه انقلاب ،فرهنگسرای خاوران / 10 صبح الی 9 شب

برنامه ها:          
  • سخنرانی مقامات عالی از وزارت بهداشت، جهاد و کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت،اتاق بازرگانی ، پیشکسوتان در افتتاحیه و اختتامیه ، حضورشخصیتها و چهره‌های ملی، هنرمندان ، ورزشکاران و...
  • برگزاری نمایشگاه در راستای معرفی توانمندی ها و نوآوری های صنایع غذایی با امکان فروش
  • ایجاد فضای سمپلینگ با تشریفات و تولیدات و اختصاص هر روز به یک نوع غذا، سالاد، سنتی ، ملل
  • برگزاری برنامه های فرهنگی ، هنری ،تفریحی،ورزشی ،اجتماعی
  • کارگاه‌های مشاوره تغذیه، آشپزی، ،پیشگیری دیابت، چاقی ، مسابقه های متنوع آشپزی و سفره‌آرایی
  • اعطای تندیس زرین برند خلاق مردمی
  • پوشش خبری و گزارش از شبکه های تلویزیونی،رادیویی،نشریات مختلف
  • پیش بینی حضور و بازدید یک میلیون نفر از بخشهای مختلف جشنواره و نمایشگاه با بستر سازی برای بازدیدکنندگانی ازکارکنان و خانواده های آنان در سازمانها و شرکتهای بزرگ وعامه مردم  و شهرهای مختلف با همکاری آژانس‌های مسافرتی در سراسر کشور جهت راه‌اندازی تورهای گردشگری
  • گفتگوی مدیران و صاحبان برند و کارشناسان آنها با مردم
  • برگزاری استیج 2 الی 3 ساعت با حضور مجریان زبده تلویزیون و رادیو، خوانندگان، ارکستر، برنامه های شاد توسط هنرمندان برجسته ، برنامه های ویژه با محوریت غذا و سلامتی،و....
  • رادیو جشنواره با برنامه های متنوع ،پخش پیامهای بازرگانی و گفتگو با صاحبان برندها و..
  • کارناوال شادی  با 10شخصیت کارتونی برگرفته از محصولات غذایی با پیام و شعر و سرود کودکانه در حوزه غذا، سلامتی ، بهداشت و ...
  • بقیه در ادامه مطلب  .....

 

 

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی